• Gaminimo laikas
    30min
  • Porcijų skaičius
    6
  • Peržiūros
    206

Ką daryti, kai labai mėgsti burgerius, bet stengiesi maitintis sveikiau? Atrasti sveikesnių burgerių variantų 😀 Iš tikrųjų nesu tikra kiek šis variantas sveikesnis, bet kad jame nėra miltų ir bandelės jau šioks toks privalumas 😉
Burgeriukas sultingas, skanus ir manau, šiemet ne kartą atsidurs mano lėkštėje 😀

Ingredientai

Burgeriai su pievagrybių "bandelėm"

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Pievagrybių kepurėles nupjauname ir išvalome vidų.

    Žingsnis 2

    Pabarstome pievagrybius druska ir labai trumpai apie 20s. pakepiname griliuje, kad pievagrybiai dar liktų standūs.

    Žingsnis 3

    Vištieną supjaustome smulkiais gabalėliais, ir sumaišome su kiaušinio plakiniu, krakmolu bei druska. Kepame nedidelius maždaug pievagrybių kepurėlių dydžio kepsnelius.

    Žingsnis 4

    Sluoksniuojame burgeriukus: pievagrybis > į jo kepurėlę dedame salotų > mocarelos rutuliuką > sūrio riekelę > vištienos kepsnelį > dar vieną sūrio riekelę > marinuoto agurko griežinėlį > antrą pievagrybio kepurėlę su salotomis ir mocarela jo viduje.

    Žingsnis 5

    Persmeigiame iešmeliu ir dedame į 180 laipsnių orkaitę 5min kad išsilydytų sūris.

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X